Uitvaartverzorging Eindhoven

Voor iedere uitvaart, begrafenis of crematie, staan wij voor u klaar.

uitvaart Eindhoven Acheron is een kleinschalige uitvaartonderneming die op zeer persoonlijke wijze uitvaarten verzorgt in de gemeente Eindhoven en omstreken.

Onze aanpak kenmerkt zich door de individuele benadering en maatwerk. Iedere situatie na een overlijden is immers anders, maar waar we ook komen, we slagen er altijd in om samen met de nabestaanden een warm en persoonlijk afscheid te realiseren.
Of het nu een begrafenis of een crematie moet zijn, wij laten ons niet beperken tot wat "gebruikelijk" is.

Het is niet zomaar ons vak. Het is vooral vanuit onze passie dat wij dit werk doen voor de mensen die achterblijven. Wij helpen u persoonlijk bij een zo mooi en waardig mogelijk afscheid waar, ondanks het verdriet, toch altijd met een goed gevoel op terug gekeken kan worden.

Dit vertaalt zich ook in de warme en intieme sfeer van ons uitvaartcentrum, waar wij door de huiselijke inrichting het ongemakkelijke gevoel van een afscheidsbezoek zoveel mogelijk proberen te beperken. Afscheid nemen is tenslotte al moeilijk genoeg.

Onze werkwijze is transparant en open, dus geen nare verrassingen achteraf. En om u thuis alvast van nuttige informatie te voorzien wordt deze website dan ook regelmatig uitgebreid en aangepast.

Mocht u vragen of suggesties hebben dan vind u hier de contactgegevens. We horen graag van U!