Onze filosofie

Het uitvaartwezen in het algemeen wordt steeds meer gedreven door commerciŽle belangen. Grote verzekeraars hebben zelfs eigen uitvaartondernemingen om zo kostenefficiŽnt mogelijk te werken en het rendement zo hoog mogelijk te houden. Een uitvaart als logistiek proces...

Daar kunnen wij ons niet in vinden. Wij willen iets kunnen betekenen voor de mensen. Dat kan zijn door een op maat gesneden uitvaart die perfect bij de overledene past. Maar dat doen we ook door het persoonlijk ondersteunen van diegenen die achterblijven. Wij stellen onze kennis en ervaring, over wat er moet gebeuren en wat de mogelijkheden zijn, graag ter beschikking. En als een uitvaart mooi en perfect is verlopen vergemakkelijkt dat zeker de rouwverwerking.

Als particuliere onderneming hebben wij geen grote overheadkosten en door onze zelfstandigheid bepalen wij zelf hoe wij onze diensten verzorgen en hoeveel tijd wij daaraan besteden. Wij stellen u voorop.

U kunt met elke verzekeringspolis bij ons terecht. U bent immers geheel vrij in de keuze van uitvaartonderneming ongeacht de verzekeraar.
Daarnaast zijn wij ook voor de mensen die niet verzekerd zijn. En als het financiŽle aspect van de uitvaart een probleem is, hebben wij ook daarvoor een oplossing op maat.

Wij zijn er voor U!