Uitvaart fotografie

Het is nog niet zo heel erg ingeburgerd maar steeds meer mensen ontdekken de waarde van een mooie uitvaartreportage. De nadruk ligt op het vastleggen van de sfeer van de uitvaart en niet zozeer op foto's van de overledene, alhoewel dat natuurlijk ook tot de mogelijkheden behoort.

Tenslotte is elke uitvaart uniek en waarom zou je dat niet willen bewaren ? We vinden het immers ook heel gewoon dat we van alle belangrijke momenten in ons leven foto's maken om er op terug te kunnen kijken.

Natuurlijk kan iedereen met de huidige generatie camera's zelf wel mooie foto's maken, maar wiens hoofd staat daar nou naar op de dag van de uitvaart zelf ?

Zo'n dag gaat voor de meest direkt betrokkenen veelal in een waas voorbij. Het is dan niet alleen prettig om het in alle rust nog eens na te kunnen kijken maar het is al meerdere malen ook een waardevol hulpmiddel bij de rouwverwerking gebleken.

Acheron heeft een eigen professionele fotograaf - gespecialiseerd in uitvaarten - in huis. Ook als u voor een andere uitvaartondernemer kiest, kunt u van deze fotograaf gebruik maken.


Uitvaartfotografie van Petergrafie.nl Uitvaartfotografie van Petergrafie.nl

Kijk voor een impressie maar eens op www.PETERGRAFIE.NL