Uitvaartverzorging Oirschot

Uitvaartverzorging Best Oirschot van Dyonne Mutsaers

Dyonne Mutsaers, Harriette en Peter Verheijen

Dyonne Mutsaers heeft de krachten gebundeld met Acheron uitvaarten van Harriette en Peter Verheijen.

In plaats van Dyonne alleen, staat er nu een team van uitvaartverzorgers klaar voor de uitvaartverzorging in Oirschot, Best en de Beerzen waardoor kwaliteit en continuiteit nog beter gewaarborgd zijn. Onze werkwijze en persoonljke benadering lijken veel op elkaar maar omdat we toch allemaal verschillende individuen zijn, kunnen we nog beter zorgen voor die persoonlijke klik die zo ontzettend belangrijk is om het afscheid van een dierbare zo mooi mogelijk te maken.

Uitvaartverzorging door Dyonne Mutsaers Het uitvaartcentrum aan de Nieuwstraat 18 is helemaal opgeknapt en mooi ingericht in een lichte en warme huiskamerstijl die past bij deze tijd.

Het bekende telefoonnummer is overigens gewoon hetzelfde gebleven: 0499-574679


Natuurlijk staat het u altijd vrij om specifiek naar Dyonne te vragen, of naar Harriette, of Peter (die ook uit Oirschot komt)...

Over Acheron uitvaarten

Acheron is een kleinschalige uitvaartonderneming die op zeer persoonlijke wijze uitvaarten verzorgt in de gemeente Oirschot en omstreken.

Onze aanpak kenmerkt zich door de individuele benadering en maatwerk. Iedere situatie na een overlijden is immers anders, maar waar we ook komen, we slagen er altijd in om samen met de nabestaanden een warm en persoonlijk afscheid te realiseren.
Of het nu een begrafenis of een crematie moet zijn, wij laten ons niet beperken tot wat "gebruikelijk" is.

Het is niet zomaar ons vak. Het is vooral vanuit onze passie dat wij dit werk doen voor de mensen die achterblijven. Wij helpen u persoonlijk bij een zo mooi en waardig mogelijk afscheid waar, ondanks het verdriet, toch altijd met een goed gevoel op terug gekeken kan worden.

Onze werkwijze is transparant en open, dus geen nare verrassingen achteraf. En om u thuis alvast van nuttige informatie te voorzien wordt deze website dan ook regelmatig uitgebreid en aangepast.

Mocht u vragen of suggesties hebben dan vind u hier de contactgegevens. We horen graag van U!