Bij overlijden

Een dierbare is overleden, wat nu ?

Ineens komt er veel op je af, er moet immers in korte tijd veel geregeld worden, mensen op de hoogte worden gebracht en juist op een moment dat je hoofd daar eigenlijk helemaal niet naar staat.

De eerste stap is het bellen van de (huis)arts. Een arts moet immers officiŽel het overlijden vaststellen.

Daarna belt u ons op 040 - 202 9815, (wij zijn dag en nacht bereikbaar) En wij zullen u direct helpen met de vervolgstappen.

Als u dat wilt, kunt u hier alvast een uitvaart-checklist downloaden

Onze rouwtransport autoEen van de eerste vragen is waar de overledene zich bevindt en waar hij of zij naar toe moet. Veel mensen overlijden nu eenmaal in het ziekenhuis. Maar ook bij een overlijden thuis is thuisopbaren niet altijd een optie

Met onze eigen, speciaal daarvoor ingerichte rouwauto, kunnen wij de overledene discreet ophalen en hem of haar, naar huis of het mortuarium brengen.

In een groot aantal landen binnen Europa halen wij de overledene ook per auto op als hij of zij in het buitenland is overleden.

Vervolgens gaan we samen met u de uitvaart bespreken en regelen.

Hoe we dit gaan doen hangt helemaal van u af. Als u weet wat u wilt, beperken wij ons tot adviezen en het uitvoeren van een aantal praktische zaken.

We kunnen de regie ook helemaal uit handen nemen zodat u alleen maar keuzes hoeft te maken. Alle vormen daar tussenin zijn natuurlijk ook mogelijk maar dat is altijd in goed overleg.