Uitvaartcentrum Acheron in Eindhoven

Het uitvaartcentrum van Acheron is, temidden van de grote uitvaartverzekeraars, het enige particuliere rouwcentrum in Eindhoven. Iedereen kan bij ons terecht, ook als u wel een uitvaartverzekering (zoals bijvoorbeeld van DELA of van Yarden) heeft.

De ontvangst

Ontvangstruimte

Het uitvaartcentrum in Eindhoven reflecteert onze filosofie over hoe een persoonlijk, warm en waardig afscheid er uit zou moeten zien. De tijdloze inrichting is in "huiskamerstijl", een huiselijke sfeer waardoor een eventueel ongemakkelijk gevoel al snel verdwijnt.

De intieme sfeer wordt verder nog versterkt doordat u bij ons nooit andere families zult tegenkomen die van iemand anders afscheid komen nemen. U komt er alleen maar familie van u, of bekenden van de familie tegen.

Kinderhoekje

Omdat wij vinden dat je ook (jonge) kinderen moet betrekken bij een overlijden, hebben we ook aan deze kleintjes gedacht met een speelhoekje. Als ze dat willen, kunnen zij een mooie tekening voor opa of oma maken die ze daarna meteen mee kunnen geven.


De afscheidskamer

De opbaarruimte

Doordat de overledene wordt opgebaard in een ruime kamer krijgt u ook geen opgejaagd gevoel als er wat meer mensen tegelijk afscheid komen nemen. En als u daar behoeft aan heeft, pakt u er gewoon een stoel bij om naast uw dierbare te gaan zitten.


De opbaarruimte

Deze ruimte is ook heel erg geschikt om intieme afscheidsdiensten te houden als alternatief voor de aula van een crematorium of begraafplaats.
Wij kunnen daarbij uw eigen favoriete muziek afspelen maar hebben ook zelf een uitgebreide collectie waar net dat ene nummer wat u zoekt misschien wel bijzit.

Binnenkijken

Bereikbaarheid

Adres:

1e Lieven de Keylaan 88
5622 GG Eindhoven

De 1e lieven de Keylaan is de doorgaande weg tussen de Boschdijk (kruising Philips Nederland) en winkelcentrum Woensel/het Catharina ziekenhuis.

Parkeergelegenheid:

Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur en naast het pand.

Met de bus:

Halte Boostenweg, lijn 144 en 145 (stopt recht voor de deur)

Openingstijden

Omdat wij wel vaak, maar niet altijd in het pand aanwezig zijn, hebben wij geen vaste openingstijden.

Als het licht brand kunt u overdags (ook in het weekend) altijd even binnen lopen voor informatie. Of gewoon om eens met eigen ogen te zien hoe het er in het echt uitziet. Als u van te voren even belt, weet u zeker dat u niet voor niets komt. De koffie staat altijd klaar!

Voor de bloemisten

Wilt u bloemen laten bezorgen ? Laat de bloemist even weten dat we speciaal voor hen een bloemenkast hebben, voor het geval we zelf niet aanwezig zijn om de bloemen aan te nemen.