Alle uitvaartverzekeringen zijn welkom, wij regelen het soepel en snel met uw verzekeraar

Wist u dat u met elke uitvaartverzekering bij ons terecht kunt ?

Dat is wettelijk zo geregeld. Ook met natura polissen (polissen die geen geld uitkeren maar een uitvaartverzorging aanbieden) kunt u heel goed bij ons terecht. In de meeste gevallen kunnen wij rechtstreeks onze nota bij uw verzekeraar indienen en heeft u er totaal geen omkijken naar. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden en finaciele consequenties voordat u er gebruik van zult moeten maken.


Heeft u geen uitvaartverzekering ?

Als het mogelijk is, kunt u overwegen om daarvoor een spaarpotje aan te leggen. Met behulp van onze kostencalculator kunt u zelf gemakkelijk en snel bepalen hoe groot dat potje moet zijn. Een andere optie is natuurlijk een passende uitvaartverzekering.


Nuvema uitvaartverzekeringen "goede keus"

Nuvema goede keus

De uitvaartkosten worden voornamelijk bepaald door de uitvaartwensen maar ook door het lokale prijsniveau. Een uitvaart in Eindhoven verloopt en kost nu eenmaal niet hetzelfde als in Groningen. Wij onderkennen het belang van een passende voorziening voor de uitvaart.
Een uitvaartverzekering kan daarom interessant zijn om de kosten van een uitvaart te dekken.

Om deze doelstelling te bereiken geven wij jaarlijks onze lokale prijzen door aan uitvaartverzekeraar Nuvema. Voor mensen uit onze regio worden de uitvaartverzekeringen van Nuvema dan ook gebaseerd op deze prijzen. Hierdoor kan een op maat gemaakte uitvaartverzekering worden aangeboden die aansluit bij de persoonlijke wensen en de lokale kosten.

Bij Nuvema kunt u, net als bij vele andere partijen op internet, de premie van een uitvaartverzekering berekenen . De Consumentenbond adviseerde in haar gids van januari 2014 te letten op zaken als de looptijd, soort uitvaartverzekering, keuzevrijheid van uitvaartverzorger en de te betalen premie. De natura uitvaartverzekering van Nuvema Uitvaartverzekeringen noemde ze hierbij "een goede keus".