Lifetri (voorheen Nuvema) uitvaartverzekeringen "goede keus"

De uitvaartkosten worden voornamelijk bepaald door de uitvaartwensen maar ook door het lokale prijsniveau. Een uitvaart in Eindhoven verloopt en kost nu eenmaal niet hetzelfde als in Groningen. De verschillen kunnen aanzienlijk zijn. Een generieke uitvaartverzekering kan dan juist te duur of juist te goedkoop zijn en moet u ;ater onverwachts alsnog bijbetalen.
Een goede uitvaartverzekering moet dus eigenlijk zijn afgestemd op de lokale tarieven.

Daarom geven wij jaarlijks onze lokale prijzen door aan uitvaartverzekeraar Lifetri. Voor mensen uit onze regio worden de uitvaartverzekeringen van Lifetri dan ook gebaseerd op deze prijzen. Hierdoor kan een op maat gemaakte uitvaartverzekering worden aangeboden die aansluit bij uw persoonlijke wensen en daarnaast de lokale kosten.

Bij Lifetri kunt u, net als bij vele andere partijen op internet, de premie van een uitvaartverzekering berekenen . De Consumentenbond adviseerde in haar gids van januari 2014 te letten op zaken als de looptijd, soort uitvaartverzekering, keuzevrijheid van uitvaartverzorger en de te betalen premie. Lifetri (toen nog Nuvema) Uitvaartverzekeringen noemde ze hierbij "een goede keus".

Nuvema is in 2019 overgenomen door Lifetri.

Nuvema goede keus